Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, April 12, 2011

Setelah Berehat Panjang~ :p

yeayh... dah bape hari entah, blog aku nih da berhabok sebab tak hapdate kan?hahaa... sori la ye kengkawan.. aku bukannye takmo hapdate.. tapi sedang dalam mode bercuti.. ke mane? haa... aku ade bagitau aritu yang aku nak ke Sarawak kan? haa.. apesal laaa aku gi Sarawak time dorang tengah berkempen nak mengundi.. haa,tu aku tak tau.. aku da plan awal-awal lagi sebelom dorang plan nak berpilihanraya.haa....

so, untuk hapdate seterusnye, aku nak bercerita dan berkongsi ngan korang trip aku ke Sarawak selama 3hari 2malam aritu.. ape-ape pon, tunggu hapdate nya ya~ :p



p/s : Seronok makan je kat sane.. bedal mee kolok dan laksa sarawak banyak-banyak kali.haha.. ;p

yang merapu meraban :



3 comments:

zamzarina said...

ekkkehhh..sama la kita..baru jerk visit sarawak bulan 2 rituh...heee

shahrul said...


Zamzarina : sarawak bes..tapi penat,sebab jauh-jauh destinasinye.haha.. :p

Cik Aish said...

bestnye g sarawak...cpt update..nk tau apa menarik kat sarawak..hehe