Pengikut Blog Kering =p

Friday, April 8, 2011

Terima Kasih Semua~ =)

aku nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga pada korang-korang yang sentiasa memberi semangat dan sudi menjengah ke blog nih.. dulu memang la suka-suka je nak berblog.. skarang nih, bila da dapat ramai kawan, ramai komen, ramai memberi pendapat dan idea, memang seronok da jadik lain macam je.haha..



ni total viewers daripada Nuffang untuk bulann lepas dari 8mac hingga 3april.. mungkin tak sebanyak macam blog korang yang lagi letop dan bes.. tapi aku seronok bile tengok amount yang da berganda-ganda lagi banyak dari dulu..haha..

so, skali lagi aku ucapkan terima kasih banyak-banyak.. slalu-slalu la singgah dan komen di blog aku yang beria tapi tak seberapa ni ye.. akan aku jengah bila ada kesempatan.. sekian tengkiu~ :p




p/s : rasa makin teruja nak berblogging hari-hari~ :p

yang merapu meraban :





5 comments:

fyna said...

waaaa..byk la tue..
;)

Cik Aish said...

congrat! selamat berblogging dan lahirkan entry yang best2 lagi! fighting!

sweethOneY said...

mantap lah tu traffic!! makin lama makin up ;)

risa said...

rajin2 update blog ye sayammm

shahrul said...


Fyna : tapi nak lagi byk...tingkatkan skill dan cerita.. :p
Cik Aish : thanx! ;)
Sweethoney : yup..nak naikkan lagi.. :)
Risa : akan rajin selalu.. ;)