Pengikut Blog Kering =p

Monday, April 25, 2011

Saya bakal pelajar OUM~ =)

Hari ni aku amek cuti.. jadi, maap,maap,maap pade readers blog ni ye.haha.. aku amek cuti arini sebab nak gi KL, nak ke OUM, Open University Malaysia.. tujuan? haa... sebab nak amek flexible entry test.. biase laa.. ni la style nye nak sambong blaja kalau dulu amek sijil poli aje.. kalau diploma, tapayah dah amek exam nih..

so, dalam pukul 9pagi aku da gerak.. tak tau pon katne kampus utama OUM nih.. da tanye arah, mintak arah jalan, so,redah aje lah.. nasib baik sampai ngan jaya nye tanpa sesat.. da sampai, tunggu member aku, Danz lak.. die da 2-3kali tawaf tempat yang salah.. patutnye kene gi Jln Tun Ismail, tapi die gi Jln Sultan Ismail..heheh.. tapi aku tunggu Danz kat simpang depan Bank Negara, takde dah sesat-sesat..

sumber dari Mr.Google :P


da daftar, da bayar, then teros amek manual exam.. soalan? haa.. math ngan bi taraf PMR aje.. tapi, otak ni dah tepu gile pasal kira-kira ni, jadi jem jap..hahah.. da abis jawab, akak kaunter tu cek, aku lulus,tapi Danz sangkot.. sedih lak aku.. takpe, kawan nye pasal, aku support die, ajar die pe yang aku leh ingat balik, same-same wat latihan.. Danz amek kali ke-2, lulus..lagi banyak daripada aku.haha.. alhamdulillah..

lepas tu ade wat esei lak.. adoih, letih tangan aku nak menulis.. rase nak cramp je.. da lame sangat tak menulis.. pastu ade interview lak, and i have to speak in fluent english okeeyy.. haha.. beterabor bi aku.. adoih.. da abis semua, akhirnya aku dapat surat tawaran tak rasmi dari OUM.. oh ye.. aku nak sambung Bachelor in Information Technology with Network Computing with Honours.. panjang gile name.haha.. harap-harap dapat belajar dan tamatkan belajar ni ngan cemerlang.. doa-doakanla aku ye... =)



p/s : gagap-gagap aku nak speaking.. adeh.. :p

yang merapu meraban :



8 comments:

Dilakochan said...

hello junior!! haha..
aku bikin BMT... wahh nnt masok kampus kt pj la ek skali ngn danz?

shahrul said...


hahaa..yup...dengan Danz aje.. :p

nurul atikah said...

goodluck pacik (:

Syasya said...

berapa tahun korang sambung??

Zura said...

good luck shahrul...

Redbloodsnow said...

whoaa..ko sambung bachelor ayai. bagus lah klo gtue. sekali ada minat nk belajar...teruskan ea. beso wooo gaji bila dh gaji..kehkehkeh

Nem0 o0h Nem0 said...

sila beljr rajin2 ok.. =)

CallmeEza said...

wow mcm best je...bru trase nk aply oum haha...tp byk plak prosedure ekk,siap interview kot b.i tu x than huhu...


sye pembaca baru blog awk neh hihihi...