Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, April 13, 2011

sakit hati ngan internet~ :(

aku sangatlah sakit hati bila nak berblogging tapi tak dapat.. kalau gara-gara banyak keje ke, tepakse berganjak daripada kerusi untuk wat mende lain ke, takpe lagi.. tapi kalau dah pasal tenet yang wat hal, memang aku sakit hati..

ape tak nye, daripada pagi aku dok ngadap pc ni, tak dapat surf tenet langsong.. terhanggok-hanggok line nye.. berjam-jam aku tunggu untuk abis satu-satu page tu load.. memang mengghairahkan otak aku untuk menendang-nendang pc nih..

memang la tenet free *haha, tapi janganla sampai terok cenggini servis nye.. memang la tempat keje aku nih ujung dunia, tapi da tau ujung dunia, kasi hapgrade laa.. cemane orang ujung dunia nak maju dalam IT kalau servis hanceng cenggini.. otak aku nak bekeje pon tak berkembang.. sakit hati betol... bayor mahal-mahal tapi servis macam taik kucin~

sori sangat-sangat pada korang yang maybe tunggu entri aku gi becuti tu.. aku try cepat-cepat siap dan hapdate kan..



p/s : seyes, memang aku da tendang pc nih..haha.. :p

yang merapu meraban :



5 comments:

Zura said...

bile semangat nk blogging datang time tue lah dia buat hal..

Juaini Juliet Jamaludin said...

Ada masa online lah. :D

shahrul said...


Zura : haa...tau xpe...tgh bengang nih.. :p
Juliet : kompem on9 kalau boleh.. :p

SANDRA AZWAN said...

Sabar......kerana nyamuk,kelambu dibakar! Hehehe;-P

PEACE!

Redbloodsnow said...

hehehe...akak pun klo kena gni..sure bengang gak..hikss