Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, June 22, 2011

Akhirnya.. Cashout Juga.. :p

tak sangka aku akan buat gak mende nih..haha.. ape tak nye, amaun nye dah laa tak seberapa, takde la ribu-ribu macam blogger-blogger power.. tapi aku bersyukur lah, sebab leh dapat gak.. bukan senang...

banyak ni jee.. :p


dah 2tahun lebih aku berblogging, sembang itu ini, ngarut macam-macam, tapi leh gak dapat.. bersyukur gile woo... tapi ape-ape pun, maseh laa pada readers aku yang tak kering gusi menjenguk,mengomen, menjejakkan diri kat blog kering nih.. maseh banyak-banyak ye.. ;)

ok,aku tak tau cemane rupe nye kalo cashout.. amaun nye tu leh letak bape kite nak bawak kua ke... so, ape lagi, ngan terkinja-kinja laa aku nekan "cashout earnings" tuh,mane tau lepas nih leh bubuh amaun yang aku nak.. sekali..... *ngan muka terpinga-pinga* nape da kosong!? err.. takleh letak ke amaun yang aku nak? *senyap lagi* haiihh... kua semua ke....ayoyoo.. haha.. ah,takpelah.. aku tak kisah.. asalkan dah keluar..heheh..

RM 0.00 ye... haha.. licin~ :p


baru banyak tu, tapi nape aku da kuar kan? haa.. ade orang kate, kalo tetibe ade prob ke, kene deduct ke, haa, baik aku cashout dulu..takde la rase menyesal.haha.. sebab nye?da banyak kali aku nye status Glitterati kene tarik.. ade yang sebab salah aku, dan ade yang sebab tetibe je ilang, sampaikan aku kene anta ticket,tanye kat Nuffnang nape Glitterati aku ilang..haa..

jadi, pengakhirannya, maseh bebanyak pada yang support dan follow aku ye.. maseh bebanyak.. tanpa korang, blog aku takkan hidup sampai hari ni... =)


p/s : nak simpan wat tabung kawen.hahahah.. :p

yang merapu meraban :




19 comments:

Ira said...

beznyer dah dapat cashout :D

azreen said...

cm ne leh dpr duit ye?

abdullah gazali said...

xpenah lagi cash out huhu

fyna said...

masyuk2!!!
0_o

AesyaZealous said...

tahniah :)

chemay said...

boleh belanja chemay lepas nie
hehehhe

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.seronok nye dah leh cash out,.jeles2,.=p

Drunbella Khoo said...

woo best.
^_^

Rtp Farra Arisha said...

ohhh happy laah tu :D

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh..thniah!
pasnie msti lgi masyuk :D

saya_arief said...

tahniah2..
:D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ok lah dr takdpt lgsung:) akhirnya dpt jugak cashout kn:)

rafiqa said...

blanje lah! hehe. kite nye limaplohsen je :p

ken said...

cool.. keep it up :)

Redbloodsnow said...

wahhh bestnyaaa. akak lom lg cash out taw dik. still nk tamak kumpul byk2..HAHA

shahrul said...


ira : 1st time lor..heheh.. ;)

azreen : join nuff2,dan sentiasa update blog,dan mcm2 lg tips..teruskan berblogging! ;)

abdullah : haha,kau nye mesti lagi byk bro..haha.. :P

Fyna : diamla ko..haha.. :P

shahrul said...


Aesya : thanx! ;)

chemay : haha,mau simpan lor.. :p

aini : kene rajin berblogging lor.. :P

drunbella : thanx! ;)

shahrul said...


Farra : eh,mesti la hepi.. ;)

fariehan : insyaAllah.. ;)

arief : thanx bro.. =)

fifiey : haa,akhirnye.. ;)

shahrul said...


rafieqa : haha,mcm tipu je.. :p

ken : thanx bro.. ;)

Kak Zie : haha,ayai tau akak nye lagi banyak kaann.. tapi takpela,semua tu rezeki akak nak wat kawen nnti..heheh.. :P