Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, June 28, 2011

Korang Suka Buat Ape Di Malam Hari? =p



haa.. soalan cepumas... so, aku nak sesape yang datang menyinggah blog kering aku nih, untuk jawab soalan nih.. ape yang korang suka buat di malam hari? haa.. tapi sebelum tu, jangan double meaning ye... maksud aku, aktiviti sihat.. samada bersenam ringan ke, lepak ngan kengkawan ke, chatting ke, fesbuk sepanjang malam ke.. ape je.. korang namakan..

nak tau gak ape aktiviti korang.. mane tau, aku leh gak try-try wat aktiviti yang korang buat tu.. ni macam berkongsi pendapat gak laa.. ape salahnye kan.. bukan selalu pun aku tanye camni.. haha..

motif aku tanye bende camni malam-malam camni? sebab? AKU TENGAH BOSAN DOK DALAM BILIK HOSTEL NIH! hahaha... so,nak tau ape aktiviti korang.. mane tau, malam esok leh laa aku adapt idea korang tu.. esok, masih kursus lagi.. so, lebih baik aku wat satu aktiviti yang takkan menggemokkan badan ngan hanya dok atas katil sampai la waktu tido.haha..

so, ape pendapat dan idea korang? haa.. =P



p/s : memang mengah la dok atas katil lama-lama lepas makan malam..haha.. :p

yang merapu meraban :

2 comments:

bahiyahaziz ; said...

layan blog..besh oo bce blog org memalam gini..

Anif Abdullah said...

1-cari biskut
2-blogwalking
3-cari biskut balik