Pengikut Blog Kering =p

Thursday, June 2, 2011

E'eh... Aku ni LELAKI laa.. dan Ini, BLOG LELAKI.. haha.. =p

hahaha... aku bace tajuk pon da buat aku nak gelak besa.. hadeehh... aku tau ler blog nih warna warni bagai, pastu main colour nye pulak warna pink.. pastu background nye lak gamba patung,bear bagai..haha..


haha... hanya sebagai bahan rujukan.. tiada maksud lain ye kengkawan.. ;)
*nak tengok lagi jelas,klik di gambar*



nape entah.. aku suke kaler meriah-meriah... tapi meriah yang masih buleh menampakkan entri dan isi-isi blog korang.. takde ler sampai menonjol sangat.. dan aku suke mende yang nampak comel.. bukan nak kate aku comel*haha* tapi aku suke...

dan bila cakap pasal comel, pink, meriah-meriah, mesti ade yang anggap aku ni ala-ala laki lembut.. please bro, gua laki sejati okey.. gua ade awek okey.. gua tak minat laki okey...gua minat pompuan je... pompuan yang bukan awek gua pon gua minat okey.. haha... takde,takde.. tipu je,tipu je.. :p

lagipun, mase edit layout blog nih, mende yang aku tengah pikir, semua pasal meriah-meriah.. aku pelik, sambil-sambil edit, teros kua idea camnih, pastu siap.. haa... tapi ape-ape pun, tanggapan korang tentang aku, biarlah hanya LELAKI SEJATI... okey? hahaa... sekian maseh...



p/s : ade bini sorang pon da cukop koott... :p

yang merapu meraban :




3 comments:

maiza love said...

asal ko bahagia dik hehe..

rafiqa said...

blog awak comel sgt, sbb tu lah :p tapi ceriaaaaaaa! :)

shahrul said...


Maiza : haha..tau takpe kak... :p

rafiqa : haha,nak wat camne..suke yg comel2 lor.. .:p