Pengikut Blog Kering =p

Thursday, June 9, 2011

Akhirnya dah Disekat...gilo....

pagi-pagi kepada kengkorang yang awal-awal lagi dah post entri sane sini.. cemane korang leh bersengkang mate nak wat post awal pagi eh?haha.. ni pon aku gagahkan gak mate untuk ngadap lappy nak hapdate itu ini.. dan pagi ni, aku ade pertanyaan dan mende nak ditunjuk kat korang yee...

sape kat sini suke mendonlod movie,lagu, software dan seangkatan dengannye?haaa... kalau korang suka, sila bersedia untuk nengok mende yang aku nak tunjuk kat korang ni ye.. jom tengok kat bawah.. :p






hahaaa... so, ape yang korang nak cakap lagi?hahaa.. aku tak tau la nak cakap ape.. walaupun aku ni pendonlod tegar, tak kesah la ape yang aku donlod kan *heheh*, tapi bagi aku, entah hape-hape.. ni semua tak logik... apesal dorang tak block je semua, lagi bagos.. apo la... so, bagi korang yang leh dikatekan pendonlod tegar tu, carik la alternatif lain lepas ni ye.heheh.. :p



p/s : nasib baik aku tau source lain.. :p

yang merapu meraban :

9 comments:

Myvitrd said...

tutup kedailah nampaknya.. hehehe

Mr.Paktam said...

cobaannnnn......internet tanpa download ibarat kopi tak bergulo,hilang udah nikmatnye....
paktam and blog

peep said...

ala bengang gile.. naseb mediafire, hotfile x kene g.. :)

ken said...

confidential tapi dipapar kat internet :P

HAKMI said...

oooooo tidaaaaaak piratebay pon kene gak ke?
bapak berat blog ko nih....

Rabiatul 'Adawiah said...

eh3..mendownload pun kena eak??pehal nie..aiyakk

sham said...

memang dh x betul la...download pun menjadi keslahan ker??

aq ni pelayar website yg tersenarai..setahu aq...x der lah benda2 porno kt dlm tu tuk di download..

dh x tahu nk ckp apa2 lg..mcm dh menyekat kebebasan manusia sejagat lak..hurrrmmm...

shahrul said...


Myvitrd : haha,tau xpe.. :p

Mr.Paktam : camtu lah gamaknye ye.. :p

peep : haa,tau xpe..kalo x,nganga jelaa..haha.. :p

ken : celup dari orang lor..heheh.. :p

Hakmi : berat?ok,xthanx bro..akan diringankan.. :p

rabiatul : tula pasal..adeh..

sham : entahlah...ikut jelah rentak dorang nih... :P

Arisa Mihashi said...

dun worry la.banyak lagi source lain. mediafire takde lak dalam list.ngeh3.