Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, June 21, 2011

Apa Jadi Setelah Nora Elena dah tamat... =p


kebanyakan dari korang dan korang, kompem tengok cite ni kan? pukul 7 Isnin sampai Khamis kat TV3... tapi minggu lepas minggu akhir.. aku pon layan woo.. jangan ingat takdek laki yang nengok.. satu umah aku tengok.. ade 4laki, dan semua laki ni nengok.haa... betapa jambunye hati kitorang nih.hahahah.. geli aku..

ok, cite ni memang bes lah bagi aku.. walaupun kadang-kadang bile lalu depan mana-mana kedai buku, ade je rase nak carik novel asal cite nih*haha*.. sepanjang episod tak miss woo... tapi solat tu tak tinggal la kan.. sampaikan kalau sampai kat babak-babak geram gile, macam si Yvonne tu wat hal tapi sambong episod esok nye, aku rase macam nak maki je TV3 nih.hahaha..

so, ape pendapat korang? ape yang korang rase bile episod Nora Elena da abis? korang suke tak ngan ending nye? ade tak rase macam nak download cite nih?*entah-entah ade yang da download*.. bagi aku, cite ni memang berbaloi kalau tengok 2-3kali.. tapi, takat tu jelah.. aku tak fanatik sangat tengok berkali-kali..haha..

so, konklusi nye, Nora Elena bes.. dala lawa.. haishh.. *haha* :p



p/s : korang tengok tak cite Fasha Sendut yang ganti Nora Elena tu?haaa.. :p

yang merapu meraban :

8 comments:

PinQib said...

tsk. br nak start tgk =(

Aflina Affandi said...

Tak tgk pun nora elena :P

Btw ,if nak hadiah best+wang tunai Rm100. jemput join contest!
http://thisnotyours.blogspot.com/2011/06/wohoo-jom-join-contest.html

GKA said...

GKA xtgk full ag

imnabila said...

seryes drama ni best.. klu dlu time drama ni ada, x saba2 nk tunggu ari isnin.. tp skrg x saba2 nk weekend plak.. sbb nk tgk stanza cinta plak.. hahah.. :)


hye ! blogwalking sini..
klu sudi, singgah la blog kite juge.. heeee ~ :)

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...zie tg0k pon at t0nton.c0m je~ coz dah berbelas episod baru zie tw~ n t'bkak aty nk try tgok..ehehe..mang best~ nk carik novel dy~ ehehe.. wink3>_<

shahrul said...


PinQib : xpe..pelan2.. ;)

Aflina : xtgk??perghh..rugi woo.haha.. :p

GKA : kasi tgk full lor.. ;)

Imnabila : memang best! ;)

EiZa : hohoo..tonton tak bape feel lor..heheh.. :p

Jerung Gergasi said...

tengok episod last jer ..hehehe

shahrul said...


haha,tengok dari mule la bro..baru best.. :p