Pengikut Blog Kering =p

Friday, June 17, 2011

Contest Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50..

uih... da bape lame dah aku tak join contest kat mane-mane blog kat luar sane... tak kisah la contest dari blogger otai ke, baru nak mengembangkan sayap ke, asal aku suka je kompem aku join.hahaa.. so, aku dapat 1invite join contest dari sorang blogger nih kat FB... so, da baca arahan semua, aku tertarik, so aku join laa....

ok, bagi tuan Prince, entri aku yang nih, aku pertaruhkan*cewaahh* gambar-gambar
untuk kategori "Gambar Kenangan Terindah Bersama Keluarga"


let's check it out~ =p

Mak, Aku, minah(adik 2nd), Fain(adik 1st) & Ayong(Akak) Tahun 96-98 rasanya..

ermm.. nak nangis bila aku tengok gambar ni.. ni lah, aku masa zaman kanak-kanak.. dok umah setinggan aje.. hidup ala sederhana..seluar pon senteng, pastu kene angkat tinggi.haha.. ni la, kenangan ngan family yang aku sayang.. oh ye.. Ayah yang tukang tangkap gambo.. camne rupa Ayah aku? haa, meh tengok bawah lak.. heheh.. :p


Ayah dan aku =') Tahun '90 rasanya ni.. :p

aku pon tak ingat dan tak tau, bila gambar ni ditangkap.. tapi, ni la satu-satunya gambar ayah dukung aku pada masa aku umur setahun lebih atau 2tahun nih.. tak silap, ni jela kot.. macam takde yang lain je.. insyaAllah, kalau Ayah tua nanti, ayai lak akan kerah kudrat untuk dukung Ayah.. =')

Mak, Aku, Ayah, Ayong.. Fain kat dalam perot Mak.haha.. Hujung tahun '88 masa ni.. =)

masa nih, ade gathering macam biasa, adik beradik Mak berkumpul kat rumah atuk belah Mak.. masa ni aku kecik kaw-kaw lagi, masih putih gebu lagi, tapi skang tak dah.. itam ado lah.haha.. tengok Ayah aku, rambut die.. perrghh.. leh ke aku wat rambut camtu.haha.. :p


Jadi, itu lah antara secebis kenangan aku dan family aku.. buat tuan contest iaitu tuan Prince, sila lah judge entri yang tak seberapa hendaknye ni ye..



p/s : bagi laa markah lebey sikiitt~ haha.. :p

yang merapu meraban :





5 comments:

EiZaRaZiErYa said...

wah..btl2 nostalgia ni~ jeles lah..zie xbnyk gmba2 cmni~ album nth mne2 dduk pon dah xtw..huhu..all d best 2 u.. wink3 >_<

nurul atikah said...

ceceiiii . kata tak suka jpin contest!

shahrul said...


EiZa : haha,memang nostalgia gile2 la gamba nih.. ;)

Nurul : sebok ah.. :p

Haffiz MohdNoor said...

kenangan gila nih...very the seasons..nice lah..good luck

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

wahh , what a wonderful pictures you have here ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)