Pengikut Blog Kering =p

Tuesday, June 14, 2011

Pi Collect Tiket Free kat Nuffnang Office Lor.... =p

Jumaat lepas, aku mintak excuse nak balik awal.. bukan sebab nak fly ke ape, tapi sebab aku ade hajat.. haa.. bukan hajat semata-mata hanya berkenaan ngan tajuk ye.. tapi aku ade motif pasal wasiat.haha.. besa gile bunyik nye..

aku gerak gi KWSP Kuala Selangor dulu.. nak buat penama.. da lame keje, tapi baru skang nak buat.. haha, dasar pemalas.. ok, walaupun tak ramai orang, tapi sangatlah lambat servis nye.. dala aku bawak balik banyak barang.. buku, lappy dalam 1beg, dan DSLR 1beg.. mau bengkok tulang blakang aku..

da settle dalam 40minit camtu, tengok jam da pukul 4.15petang.. perghh, opis Nuffnang nih tutup pukul 6 lak tuh.. ape lagi, gegar jalan Ijok laju-laju, kua kat Sg.Buloh, masok PLUS, masok KL, masok simpang itu ini yang aku tak tau, akhirnya sampai.. aku tau Nuffnang kat Jalan Yap Ah Shak je.. tapi, aku tak tau, mane itu Nuffnang.. haha.. 2-3kali aku pusing... da heran.. tanye orang, dorang blur, dan siap tanye, ape tu Nuffnang.hahahah.. kesudah, ade brader tu suroh cek kat 1bangunan nih, kot-kot ade..



Rock lah Nuffnang! =)


Heritage House~ =p


aku masok, cek list name kat board.. ahah! ade.. tingkat 12B.. yeay, aku da sampai.. cepat-cepat naik, carik nye carik, hohooo, tersorok rupenye opis Nuffnang nih.. masok-masok je.... PPEEERRRGHHH.... amoi je semua... mane makcik,pakcik ade janggut, macha semua-semua? haha, aku rase macam salah masok opis.. da cek nama, pastu amek tiket, aku teros blah.. jap je.. takleh lame-lame.. rase JANGGAL.. semua speaking london maa.. teman ni nak ngate dalam bahasa omputeh pon tak gheti.. keh3.. ;p

tiket,tiket.. :p


so, pulang ngan hati yang gumbira.. ade 4keping tiket free dari Nuffnang.. so, terima kasih NUFFNANG!! heheh..



p/s : belom pikir lagi nak tengok cite ape, dan dengan sape.. heheh.. :p

yang merapu meraban :

5 comments:

chemay said...

wahhhh ade 4 kan?
kasi chemay 1 boleh?
hehe

ken said...

so cool.. enjoy the movies! :)

Nur Ruzana said...

wahhh, bestnyaaa!!! :)
dapat free sebab apa ni? :p

shahrul said...


Chemay : heheh.. da ade plan lor.. :p

ken : thanx ken! ;)

ruzana : stay loyal ngan Nuffnang, so dapat birthday present lor.. ;)

4zir4 said...

elehhh.. br nk dapat.. orang dh lame dpt.. dr bln 3 ritu dpt dh taw.. ade 2 lg xgune.. nak ke... ahahhaha..