Pengikut Blog Kering =p

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA



hola, halo, assalamualaikum, anneyeong haseyo, arigato gosaimasu, kabare, dan memacam lagi.. selamat datang ke blog kering aku nih.. melalui segmen BEN ASHAARI : JOM KENAL BLOG SAYA nih, aku nak bawak korang mengenal blog aku dan juga personaliti aku serba sedikit.. ce bace ce bace..heheh.. :p

ok, blog nih da diterbitkan sejak mac 2009 tapi aku start aktif pada hujung 2009 camtu.. aku bukan blogger hebat.. cuma aku suka menaip dan becakap-cakap kat dalam blog aku nih.. ape je yang masok dalam otak nih, yang leh dicerita, aku akan cerita dan hebahkan kat readers.. blog nih menceritakan kisah gerak geri hidup aku serba sedikit, ape aku suka buat, hobi, aktiviti, minat, kerja, dan macam-macam lagi lah.. dan sekali sekala aku akan cite mende di luar topik untuk hebahan.. dan,yang pasti.. aku suke iklankan Churp-churp.heheh.. :p

nama panjang aku Shah dot dot dot..haha.. nama pendek, ayai je..bukan "ayai je", tapi "ayai" je.haha.. tu nama spesel okey.. jarang aku dapat dengar nama pendek orang lain ngan nama nih..keh3... minat berblogging nih bermula bile aku start baca blog orang.. dan, kalau tak silap aku, blog CIK EPAL.haha.. mase tu blog die pasal kisah die kat U die.. aku tak tau nape, tapi selalu gile aku baca blog die, sampaikan blog aku sendiri tak ade entri pon.haha.. dan tak lupa, blog ZIE REDBLOODSNOW a.k.a Kak Zie.. dari die laa semangat aku nak berseronok dan hepi-hepi dalam dunia blog ni bermula.. blog ZATI SISENTAP lak, blog celoteh remaja dan peminat fotografi yang aku suke baca.. terase kembali remaja la konon.haha.. :p

itu la serba sedikit pasal aku dan permulaan berblogging aku... bagi new readers dan followers blog kering aku ni,maseh banyak-banyak atas sokongan korang.. aku hargai sangat-sangat.. teruskan menyokong blog nih, dan majulah sukan untuk diri sendiri.haha.. okbai.. :p



p/s : bosan dok umah hari minggu cenggini.. korang lak watpe?

yang merapu meraban :

8 comments:

~CiK TiNieY~ said...

salam kunjungan dari segmen dan salam kenal!

teruskan menulis ya...:)

jemput la singgah blog saya..:)

http://zihnunfatin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Innanie | Ariffin said...

singgah sini! jom singgah blog sy balik!!! =) Abang Ben suruh!!!

= Ratu CRistaL said...

Samat meng-xtivkan diri ke dunia blogger...Majulah ayai untuk dunia blogger!hehe..(^^,)

free2...singgahla ke blog sy..

http://hikayatratucristal.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

zaeimah ismail said...

salam kenalan blogger....
wah,cute stuff...^^

Mama Amani said...

salam kunjung teman...

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

shahrul said...


thanx semua! =)