Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, June 15, 2011

Ayah aku pakai iPhone 4? canggih gilewww... =p

ok, jangan tekejot ngan title.. itu ayah aku.. bukan aku.. haha.. err, nape aku nak sebok-sebok bercerita dan bangga-bangga pasal ayah aku pakai mende mahal?? nak eksyen?? nak menunjuk kat orang?? eh,sori bro... ayah gua bukan cenggitu.. haa... padahal ayah gua laa yang paling malas nak amek tau pasal mende baru-baru nih..

ayah sorang yang leh kate kedekut taik idung lalat.haha.. dan ayah aku sorang yang tak reti nak pakai mende canggih manggih dan memeningkan rongga idong.. ape yang die ade, die bedal je pakai sampai la lunyai.. macam fon lama ayah, Sony Ericsson apo tah, yang flip ke tepi tuh.. da sampai heng pon ayah pakai lagi.. ape kes? haa.. lagi satu, orang da berumur macam ayah aku tak suke pegang mende yang leh serabutkan otak.. mende baru, so mesti kene blajar cemane nak gune kan? haaa... kompem sejam je ayah pegang, pastu malas tengok dah.haha..

cenggini la rupenye.. curik dari Google.haha.. :p


tapi, ni kehendak keje ayah.. die kene pakai.. so, gigih laa hari Ahad lepas, aku temankan ayah gi BlueCube MidValley sebelom gerak balik ke Sabak.. punye laa lama nak nunggu.. ngan printer takde ink la, system heng la, itu la, ini la.. ngan stock iPhone 16Gb takde, so ayah amek 32Gb nye.. tak ke rase panaasss je mate ni nengok.. haha.. sakit ati dow.. phone ni da lame gua aim.. sebab mahal gile la yang wat aku nganga je.. haiihh..



tengok! makan pon comot! haha... *teman ni oghang peghak, tak gheti sangat makan donut* =p


sebelom balik, sempat ayah ajak makan Dunkin Donuts.. ni lagi satu pelik.. ayah aku ajak makan donut mahal?? ok, ayah aku sorang yang oldskool okey.. tak reti bantai makanan pelik cenggini.. tapi, layankan aje.. aku pon kenyang.haha.. so, da balik, punye la seronok aku tengok muka ayah.. tak sabo-sabo nak blajar guna, malam tu gak ayah gi jumpe Uncle yusdi cemane nak blaja.. excited betol.. aku?? nganga lagi skali.haha.. :p



p/s : N8 ni, rase macam nak dijual... sape nak beli??? :p

yang merapu meraban :




3 comments:

Noorae said...

adoi...puteh mate den nengok.huhu jeles xhengat ni!!

Dilakochan said...

Hullamakkk..syok ah bapak kau pakai phonemahai... >___<

shahrul said...


Noorae : haha..yg tgk dpn mate ni lagi puteh mate tau! :p

Dila : haha..tau takpe..aku lagi terasa..nak gak woo.. :p