Pengikut Blog Kering =p

Friday, June 3, 2011

Tau Pasal #adindaevans? =p

hahahaa... aku tak tau laa ape laaa yang budak kecik ni pikir sebelom buat sesuatu bende yang aku rase, da hancur leburkan otak die untuk ngadap blog lepas nih.. nape? haa... aku rase ramai dah yang tau pasal nih.. sape-sape yang ade blog,ade FB, ataupun Twitter, mesti la tau kan.. shari dua lepas, hash(#) untuk #adindaevans ni dapat rank no.2 dalam Twitter.. no.2 okeyyy...200 juta orang main Twitter dapat tau ape kesah nye ngan si #adindaevans nih..

no 2 kan? haaa... :p


ok, kalau korang da baca entri kat blog die pasal die ngaku da penah main la, takde dara la, pasal maruah la, haa, kali ni die da naik bengan pulaakk..haha.. macam-macam jadik nih.. tapi entri tu die da buang.. tapi silap laa kan.. budak mentah nih tak tau, yang tenet sentiasa ade cache atau history yang disimpan.. so, kalau nak tengok post die pasal confession die tu, haa, mai SINI tengok..

bila da bengang orang asyik mengheboh cerita die kat semua tempat, die pun post laa entri yang serupa begini yee.. :p

apahal korang nak heboh-2 cerita pasal aku ? apa yg korng nak sbenarnya weyy ?! apa yg korng tak puas haty sgt dgn aku . knp GRO-2 kat pub tu korng taknak judge . weyhh , ada yg lebih teruk dr aku tau ark . budak 12 tahun mngandung korang taknak kecoh pulak kan ? apa masalah korng ni ? tak suka aku ? PEGY MENINGGAL la ! kau ingt aku ni kejar hot sgt mm korng ? nak buat blog harian metro baghaii ! derr ! WA ADE DARA KE , TAKDE DARA KEH AKU ADA SUSAHKAN MAK BAPAK KORANG KE DOHH ? siket pun takde kan ? nak ckhp aku ada hbungan SULIT DGN AMIR RAJALWAK ? SUMPAH TAKDE TASTE LANSUNG LAH DGN DIA TUH ! kalau YE pun nak bg aku popular , bukan dgn cara ni weyy . TAK MATANG ke korng ni ? aku mngaku sbb aku jujur . and aku tulis mcm tu sbb EX COUPLE aku tak puas haty dgn aku . dia duk sebuk-2 tnye pasal DARA aku .


dgr yeah WAHAI MASYARAKAT , KORANG PEGY TNYE BUDAK-2 ZAMAN SKRNG KAT BUKIT BINTANG (bb) TU , ADA TAK YG STILL VIRGIN . ? SEPARUH boleh kata "TAKDE" tau ark ? so kalau korng buat mcm ni sbb nak malu kan aku ? tak payah la derr . nak buat filem bagaii ? eyh eyh ! siket pun aku tak mnat lah . perjalanan aku masih jauh . suka hati korng laa nak ckp aku ni BOHSIA , GRO , SUNDAL ke apa ke . korng ingt aku BATAK sgt ke HOT HOT ni ? eyh , biarpun aku takde DARA , tp MAK BAPAK aku still boleh terima yg aku ni anak dia . HINA sgt ke aku weyy ? aku JUJUR . tak payah nak sok-2 nasihat aku bagaii derr ! aku tau diri aku and aku boleh berubah sendiri . kakak aku pun boleh terima lagi adek dia yg korng pndang hina ni . Biarpun kakak aku ckp akuni bohsia ke apa . biar orng nak ckp aku ni apa . suka hati korng lah nak ckp aku ni apa .

AKU CKUP TERSEKSA hdup mcm ni . apa yg korang nak sbenarnya huh ? akunak tnye tu je . apa yg korang nak smpai nak buat fanpage bagaii ? tak suka aku ? SHUT UP AND GO DIE lah ! HOHO , korng ingt korng buat mcm ni , orng suka kat korng lah ? orng TABIK lah korng nak malu kan aku ? okayh fine . malam ni malam jumaat 02.06.2011 . esok birthday aku 03.06.2011 aku BERSUMPAH sesiapa yg buat fanpage and cerita-2 burok pasal aku ni akn kne 1 hari nanti . aku BERSUMPAH . and FYI ; aku bukan hanya ISLAM dlm IC . so korng jgn nak memandai JUDGE aku smpai nak heboh-2 pasal aku . ! F A H A M ?


so wut?huh?duhh.. haha.. perkataan paling sesuai dari aku untuk kamu, Punggok Hang~ haa...sape suroh ko heboh-heboh yang ketiak ko tu busuk kat 1dunia.. memangla blog personal, tapi 1dunia baca.. aku nye entry pon orang Iceland baca, ko tau tak? tapi tak tau la orang Iceland tu paham ke idak.haha..

dari 200follower, shari je da leh jadik 1100++.. korang bayangkan.. komen kat entri confession tu beratus-ratus.. kesian dah aku nengok.. haiihh... buat adik #adindaevans, udah-udah la tu... biar la budak-budak kat BB tu kebanyakan da takde dara ke idak, tapi yang pasti, pulihkan akhlak dan iman diri kamu tu dulu... jangan mengejar sangat keseronokan dunia.. ingat, kamu ada TUHAN..TUHAN KAMU ITU ALLAH S.W.T.. kalau kamu ingat akan azab DIA, mahu kembali ke jalan DIA, walau dengan apa cara pun, DIA pasti memaafkan.. DIA tak zalim.. jadi ingatlah ye..

tak berniat nak aibkan sesiapa.. tapi sebagai teladan untuk kita semua ye..

ok dah..abis dah tazkirah untuk hari ni ye.. sekian, wabillahitaufik walhidayah, wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. heheh.. :p



p/s : yang pasti, saya bukan ustaz COKLAT~ :p

yang merapu meraban :




9 comments:

bahiyahaziz ; said...

meyh bace ni

http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/06/blog-adindaevans-tu-hanya-viral.html

u prcya ke tu amir?? i pening la..nk caya ke tak??

Tehuzz said...

cukup2 lah pasal dia tu. sakit jiwa tengok ayat yg dia tulis. T______T


jom singgah dan bace:
ekspresi bayi mase baru dilahirkan

jom like page ni:
Secret Propaganda

chemay said...

hish nampak sangat ayat budak tu tak matang.
maybe kite tak patut sibuk dah pasal dia.
takut nanti 1 hari nanti.
dia sibuk bersumpah nak kelaur islam pulak.
budak macam nie.
bukan betul sangat
-.-

アヌム ちゃん said...

erk baru terbaca pasal ni..and dh tgk link bahiyah dekat atas ni jugak..and konfius jugak..tp xpe,kita takyah pening2 nk pikir..yang penting jaga maruah diri kita elok2..huhu

Redbloodsnow said...

tak tahu malu nah perempuan nih taw. buat malu kaum je...hishh

nurul atikah said...

biau lah dia tu. kalau dok semua orang tulis entry pasal dia macam dia baca pulak kan.

rasa nya bukan you je cuba untuk bg tazkirah, berjuta lagi. tapi dia tetap mcm tu.

so,x payah la nak cakap2 psl dia lg sebab kita tak tau betul ke x cerita dia tu. kalau tak betul mau nya kena dosa FITNAH. lagi teruk ye dosa MEMFITNAH tu :)

czueka zulaikha said...

haha macam-macam la..propaganda semata je tu

Redbloodsnow said...

xde maruah je adinda tu. tp ade gak awek yg sokong dia taw..hemprhh

shahrul said...


Bahiyah : ermm...bukan amir la...lain je nengok nye.. :p

Tehuzz : haha..jgn sakit otak sudaa.. :p

アヌム ちゃん : haaa..tau xpe..maruah sndiri ajelah yg kite jage..lg bagos.. :)

Kak Zie : sabooo aje lah ye kak..heheh.. :p

Nurul : baiklah,puan~ :p

zulaikha : iye? haha..ntahla.. :p