Pengikut Blog Kering =p

Friday, June 17, 2011

Artis Malaysia Masuk Wataniah.. =)

haaa... korang tau tak, yang Dato' Siti dan 5 lagi artis popular tanah air kita dah mendaftar masok askar Wataniah? huyoo... gile laa... rata-rata yang mendaftar tu adalah artis pompuan! haa... antara artis yang join Wataniah ni ialah Mohd Noor, Shahiezy Sam, Ana Raffali, Siti Nurhaliza, Intan Ladyana, Nurul Hidayah dan Aizat.. haa,laki 3orang wanita 4orang.. terbaek la korang..

Inilaaahh barisan kitaa... yang ikhlaaass berjuaaanngg.. :p

tak sangka kan, artis legend macam Dato' Siti nak join Wataniah.. korang jangan ingat training Wataniah tu suam-suam je untuk artis macam dorang nih.. kompem kene yang sama rata je nanti.. dan training Wataniah nih.. uih... cukuplah.. aku tak sanggup dah..haha.. penah gi interview untuk uji stamina mase sekolah dulu pon aku dah tobat dah.. waktu KURUS dulu pon aku da tercungap-cungap carik nafas.. kalo skang, haha, abislah.. gigit rumput jela jawabnye..haha..

*Dengan ini, saya mengisyhtiharkan.. saye KOMPEM JADIK ASKOR~ hahaha.. :p *

jadi, tahniah dan syabas lah kepada Dato' Siti dan rakan-rakan artis yang lain.. moga-moga niat murni dan semangat cintakan tanah air nih akan dapat mendorong semangat anak-anak muda zaman sekarang ni untuk join sekali.. makin kurang dah yang suka join Army.. haihh... eh,aku lak yang mengeluh.. bajet macam PM.. haha.. :p



p/s : interview dulu,aku dapat, tapi takmo pegi.. nape?biarlah rahsia.haha.. :p

yang merapu meraban :

5 comments:

Sang Sapury Pertiwi said...

Masa sekolah dulu join navy pun da penat...apa agi wataniah ni... confirm x cukup nafas!

HAFIZAL said...

kau tak nak ker masuk watahniah...

pyejal.theStory said...

takut nnt ramai yg join tp sbb nk jumpe artis, bila perang suma cabut..apa pun think positif! :)

HARITH ISKANDAR said...

memang bagus tp sebenarnya dorang ni buat malu askar je la...cube tgk kat sini..ishhhh http://melayukini.net/2011/06/gambar-artis-masuk-wataniah-pakai-high-heels-fail/

shahrul said...


Sapury : haha..wataniah terbaek~ ;P

Hafizal : err..tak koott..haha.. :p

pyejal : haha..masok wataniah sebab nak dapatkan sain artis!hahahah.. :p

Harith : hohoo..tu lepas salin baju tak pakai kasutnye lagi kot bro.. :p