Pengikut Blog Kering =p

Friday, June 24, 2011

Malaysia 2-1 Lubnan.. Tahniah Harimau Malaya.. =)


Korang sokong tak team Harimau Malaya kita?? tak kisah la skuad senior ke, Olimpik ke.. same je.. tetap wira-wira kita.. malam tadi, walaupun aku tak dapat tengok, tapi aku ikut perkembangan berita dari status member kat FB.. abis je game, aku teros check kat YouTube.haha.. :p

so, ni la video gol kedua dari team kite.. memang terbaek la 1st touch dorang, formation yang aku rase tak disangka-sangka... larian ngan helah dorang cukup terbaek.. camni la baru betol nye 1st class attacking formation.. ape-ape pun, tahniah Harimau Malaya.. lepas nih, fight dalam peringkat kumpulan pulak..

pastikan ngauman harimau akan sampai di London nanti!! =)





nak badan selim?? kat SINI buleh buat~ :p

nak text kengkawan banyak-banyak? mai kat SINI... ;)

nak handphone baeeekk punye?? kat SINI bagi baeeekk punye~ =)



p/s : mase nih tengah tension carik bahan nak wat assignment...aarrghh..gile aku..adeh..

yang merapu meraban :

4 comments:

zuwaidah said...

moga2 impian tercapai ke peringkat olimpik nanti

peaNut said...

seronok glerr tgk game nih mlm td..semangat je peanut nengok!!malaysia mmg boleh...

Tea said...

harimau malaya go go go...

shahrul said...


Harimau Malaya KUAT!! ;)