Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, June 1, 2011

CakeShaa Blogshop =)

haaa... entri kali ni, nak cerita ngan korang, dan nak promote kat korang, 1 blogshop tentang makanan kat korang.. nak tau ape die? haa... jom baca sampai abis.. tak panjang sangat pon.. :p

ok, sebelum tu.. jom berkenalan dengan tuan punya blogshop.. seperti yang aku kenal dan tahu, nama nya Natasha.. budak kecik nih, merupakan member sekolah rendah aku.. haaa... kalau nak kenal dia, click je gambo die kat sidebar aku tuh, tapi tu FB personal die la.. mengikut perkiraan, CakeShaa ni baru je launch dalam beberapa bulan yang lepas.. jadi, sebagai member lama yang saaangatlah baik *haha*, aku nak promote kat kengkorang produk home made member aku nih.. oh ye, nama panggilan die, aku panggil shaa aje...bukan "shaa aje", tapi "shaa" aje..haaa.. haha.. :p

ok, ape yang ade kat CakeShaa? haa.. jom tengok.. kompem meleleh air liur dan hingos korang nengok...












haa.... banyak kaann.. macam-macam kaannn... sedap kaaannn.... haaa.. CakeShaa menyediakan perkhidmatan membuat kek home made, tak kira dari segi event apa, antaranya, untuk hari jadi, perkahwinan, majlis kecil-kecilan, dan macam-macam lagi.. takmo cakap, sebab nanti korang tengok, stop kat entri aku ni je.. saje bubuh gambo banyak-banyak..bagi korang leleh..haha.. :p

so, kalau nak tau ape lagi menu yang aku tak tempekkan kat sini, haaa, jom masok dan terjah CakeShaa Blogshop nih.. oh, ye... kalau tak silap, shaa hanya buat bisnes nih, area lembah klang aje kot.. tapi kalau nak tau lebih lagi, haa, meh klik link kat bawah nih.. :p





p/s : da promote untuk ko, shaa.. nak kek cekelat free 1.haha.. :p

yang merapu meraban :



3 comments:

chemay said...

alaa..
lapar pulak bila tgk kek
-.-

anys said...

sedapnya kekkkkk tuuuu...!
nyum..nyumm..

shahrul said...


chemay : jom try.. sedaapp~ :p

anys : memang sedap.. ;)