Pengikut Blog Kering =p

Wednesday, June 29, 2011

Korang Kenal matluthfi90?? =p

haaa... dari tajuk, korang mesti tau dah ape yang aku nak cite kan?hahaa.. aku takleh la sebut nama bro sorang nih banyak kali.. rase nak gelak kuat-kuat je.. nape? haa.. tak tau la aku ni lambat amek tau ke, atau memang sedia lambat ke, tapi matluthfi90 nih, adalah salah sorang student yang study kat oversea yang upload video pendek yang macam-macam tajuknya masok kat dalam YouTube..

Inilah matluthfi90! haha.. :p


semuanya rata-rata memang kelakar.. spontan woo lawak die.. memang die banyak potpet, tapi bile sampai babak 'senyap sebabak' tu, memang kelakar la.haha..



haa,video nih, yang memang aku rase dari mula sampai la abis aku dok gelak ja.. ah sudah, kuaq sleng kedah daahh..haha.. memang terbaek la die nih.. sebab? die ade mase nak buat semua video nih walaupun kene perah kepala nak study.. korang bayangkan aje la cemane susahnye bile study kat lua nih.. nak tengok video die yang lain?haa.. tengok ni lak..




yang ni pon bes gak..haha.. :p



hahaha.. aku takleh tengok banyak kali la.. letih tau tak.. letih nak gelak berganti-ganti.. korang layan aje la ye.. kalo nak layan semua, memang korang kene search kat Google, "Youtube matluthfi90's Channel".. haa, kat sini, memang semua video sejak dari 2tahun lepas yang dah dihaplod matluthfi90 ade kat sini.. so, korang layan la sampai senak perot dan kepala hidong korang ye..haha..

aku nak stop jap.. manisnya kurma ini... haaaa... sempuuuttt... hahahah.. :p




Jom join Churp-Churp Race yang BARU kat SINI!!

Nak tayangkan MV korang tapi tak tau kat mane? kat SINI boley...

Girls, nak SLIM?? SINI ade penyelesaian.. ;)



p/s : tabik spring kat matluthfi90! =)

yang merapu meraban :

4 comments:

Rohaizam Rosli said...

suka suka... matfuthfi mmg best.... huhu....

nohoho =) said...

tak kelakar pun...tapi kreatif la

matkepoh007 said...

ok jugak la video mamat ni..
memang lawak jugak la..

-----------------------
nak ajak join ohbelog.com, komuniti blogger terbaru Malaysia..
daftar dan dapatkan traffik free..
http://ohbelog.com/

Lynn Matata said...

mestila knl :)