Pengikut Blog Kering =p

Friday, June 3, 2011

Jumaat adalah hari mengantok bila dok dalam opis..

saaaangatlah mengantok... nape ye... aku da banyak kali nguap dah nih.. ni belom makan, belom sarapan lagi nih.. kang aku telan pape yang leh ditelan kang, haaa, nguap die lagi ganas... dan teros cari sesuatu yang leh baringkan badan kat atas nye.hahaa..

bila cuti sekolah, agak kurang sikit la tugas aku... almaklumlah, tugas aku berkaitan ngan pendidikan.. jadi, tak bejalan pendidikan, tak bejalan la keje aku.. bile tak bejalan dan takde keje nak dibuat, haaa, bosan gile la kan.. so, ape yang aku buat, ngadap je laa lappy ni sepanjang hari... bosan gile koott..

tapi yang bes nye bile cuti sekolah nih... sekolah nih jadi tenang,aman damai...haha.. takde bunyik budak-budak jerit sane-sini, takde bau stokin kaw-kaw nye bile masok makmal nih, dan takde laaa dengar budak-budak dan cikgu memekak 4-5jam.. hahaa...



tapi takleh nak tido.. kene buat keje-keje sampingan yang belom settle lagi... petang ini kasi buat lah.. so, apo layi? kono buek kojo sobolum disuroh.. kang tak pasa-pasa kono tongking ngan guru bosa.. hahaa.. kua dah... :p



p/s : tak sabo nak balik PJ woooii.. :p

yang merapu meraban :




5 comments:

munirah said...

selamat bekerja dengan ikhlas...demi bangsa dan agama..hehe...time ni la nak rehat sikit..kan.. :)

princessxana said...

cekgu upenye=D

GeminiGurlz said...

cikgu rupanya... hehe

SyafzMagz.com said...

owh...semua bangun!!! selamat pagi cikgu!

mengantok, pegi kantin tengok tv... :)

SyafzMagz.com

shahrul said...


Munirah : hahaa..tau takpe..tapi kene rehat je,bukannye tido.haha.. :p

princess : eh,bukan...juruteknik comp aje ler.. :p

Gemini : technician PC aje lor.. :p

Syafz : haha..bukan lor.. tapi merangkap cikgu gak laa.. da biase dipanggil cikgu.. :p