Pengikut Blog Kering =p

Thursday, June 2, 2011

Kell's Restaurant & Cafe Mad Deal =)

korang suka makan? semestinya la kan.. haa.. so,sebut pasal makan ni, mesti korang tak tau ade restoran yang menyediakan menu sedap-sedap tapi mahal kan? nak try pon, pikir 5-6belas puloh kali sambil tengok isi poket.haha..

tapi kali ni, Mad Deal nye deal memang lah mad! sebab ape? haa... Kell's Restaurant & Cafe ade wat promo, ade 3pilihan menu untuk dicuba, dengan hanya RM15 sahaja! gile weyh... sape taknak... oh,ye.. dan ianya HALAL ye... kene cakap, sebab skang nih macam-macam kes ade kan.heheh...

sedap kaaannnn..... :p


TAPI... haa.. ade tapi lagi... kalau nak merasa deal nih, korang kene pegi ngan pasangan.. BERDUA... tak kisah la, mak korang ke, ayah ke, pakwe ke, makwe ke, makcik sebelah umah ke, anak pompuan die ke.. e'eh.. salah,salah.. haha.. :p

jadi, ape tunggu lagi? ade 6hari je lagi promo nih.. cepat-cepat pegi weyh.. nak tau lebih lanjut? check out la link kat bawah nih.. ;)


Kell's Restaurant & Cafe
G1-A1-07, Solaris Dutamas, No 1, Jalan Dutamas 1
Kuala Lumpur 50480
MY

Kell's Restaurant & Cafe Mad Deal! =)



yang mengiklankan Churp-churp ini :



6 comments:

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

xnak makan ! sy kenyang ! hehe

= d = said...

sedap nye..!!
ngah lapar nie..
:)

Raja Syakirah said...

hai awak !! tahniah tau. saya punya baru ada 10 heng je =,="

btw, thanks singgah sane tadi.
=P

shahrul said...


Hafizah : heheh..lain kali laparkan perot tu dulu.. :p

= d = : jom try~ ;)

Syakirah : hai3...same2.. ;)

HAFIZAL said...

nak jugak singah nanti

HAFIZAL said...

salam...best ker temp tu