Pengikut Blog Kering =p

Thursday, June 2, 2011

Nuff-nuff Earning & Buffered Earnings =)

sangat-sangatlah teruja dan gembira bagaikan melalak-lalak sambil berterbangan di langit..hahahah.. ayat budak-budak.. sonok woo.... teruja gile woo.. sebabnye, ni laaa kali pertama, dan yang sulung nya, amount Nuff-nuff aku mencecah RM50! hahaha.. kelakar betol.. aku da berblogging 3tahun okey.. tapi awal-awal dulu tak aktif sangat la.. sejak dua tiga menjak ni je.. jadi, aku bersyukur sangaaatttt2 bile da cecah RM50 nih... ;)

mesti kene tutup itu amount lor.. heheh.. :p


dan, bila kita aktif berblogging nih, buffered earnings(BE) dan Campaigns akan teros meneros melekat-lekit kat blog kite.. jadi, untuk adeeee je melekat semua tu, korang kene laa rajin berblogging.. aku ni tak laa pemes mane.. entah ade yang kenal ke idak, teman pon tak tau ler ye idak.. hahaa.. kua dah.. :p

alhamdulillah.. ;)


so, da kua masok buffered earnings aku, yang amount nye dirahsiakan tapi tak banyak mane, haa, aku rase bersyukur sangat... lagipun, aku berblogging hanya kerana minat.. tapi kalau ade peluang penohkan poket, sape takmau kaann.. :p

jadi, terima kasih lah incek Nuffnang, terima kasih juga pada semuaaaa blogger yang sudi menyinggah,mengomen dan memberi idea dan nasihat yang tak putus-putus untuk memperbaiki blog nih.. maseh banyak-banyak... tanpa adan, blog ni takde ape-ape pun... anda memang baik hati... maseh,maseh.. :p

belom join Nuffnang? haaa... klik SINI... ;)



p/s : takmo cashout lagi woo..tunggu laa jadik 2-3ratus ke, baru la kuakan.. koott.. :p

yang merapu meraban :



9 comments:

nohoho =) said...

owh...hebat2..saye tak penah dapat pape pun
TEMURAMAH BERSAMA PENGASAS BLOG
PEMAIN VETERAN MAN UTD PAUL SCHOLES BERSARA

CinoiLavigne said...

Congratsss.. Keep it up. Rajin2 apdet blog and blogwalking!

Tehuzz said...

wah, seronok lah anda !

jom singgah dan bace:
kentang: bantu turunkan berat badan .

jom like page ni:
Secret Propaganda

chemay said...

wahhh..
chemay dah 2 tahun blogging.
tapi tak penah siriyes..
nuff earnign pon cipot je
:)

fyna said...

waaaa..byk tue...

cik QT said...

waa...
congrats leh cashout earning :D
huhuhu..

shahrul said...


nohoho : skang la mase untuk dapat sesuatu.. ;)

cinoi : orait! ;)

Tehuzz : tenkiu~ ;)

chemay : kene la rajin-rajin~ ;)

fyna : kamu pon ade gak kaann... :p

Cik Qt : takmo cashout lagi..simpan dulu~ :p

misscha said...

hmmm....cane nak dapat BE tu....:(

jemput blogwalking :)

http://misscha-cecite.blogspot.com/

shahrul said...

mischa : kene slalu aktif berblogging dan pastikan iklan nuffnang sentiasa ade dlm blog! ;)