Pengikut Blog Kering =p

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG



haa... segmen nih aku amek dari segmen yang Abg Ben buat lah..takkan la aku yang buat sendiri lak kan.hahaa... so, tentang tema segmen nih, aku teringin nak hack blog, dan Abg Ben kate pilih blog sape aku nak hack dan nape.. ok, ni suke-suke aje ye.. bukan betol-betol pon.. haaa..

ok, teros pada soalan.. aku nak hack blog Abg Ben sendiri..hahahah, jahat gile.. apesal? sebab blog Abg Ben power... die nye follower puloh2 ribu... kalau leh hack, aku nak curik isi2 dalam blog Abg Ben, nak buatkan semua tu aku nye, termasoklah,tabong blog Abg Ben.hahahah.. jahat tak,jahat tak?? haaa.. tak jahat lagi?? haa,cukoplah takat tu je.. aku tak la jahat mane nak buat terok-terok..haha.. :P

so, itu lah pilihan blog yang aku nak hack.. kalau buleh laa.. aku ni name je budak IT, tapi mende pasal hack nih aku tak tau pon, walaupon ade rase nak blaja.. sikit-sikit nak hack tu tau lah.. tapi kalau da cite pasal online nih, sori ajelah.. aku diam aje.haha..

so, pesanan untuk Abg Ben,

"you better watch out haa.."

hahaha.. :P


nak join segmen nih? klik SINI...

nak try bawak Inspira gaya VIP? kat SINI ade.. :P

nak tengok ape phone baru skarang nih? kat SINI pon ade.. =)





p/s : gurau-gurau aje ye Abg Ben..heheh.. :P

yang merapu meraban :




13 comments:

azam said...

saya Anymouus....saya nak HACK ni.
hahaha...abg ben suruh

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Haha...Jamal pun nak hack Blog Ben Ashaari..jom baca entry Jamal nie

AKU NAK HACK BLOG BEN ASHAARI

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

lari encik ben..lari....sembunyik....

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

pergghh~ nak hack terbaek punya ni. hehee... yg plg best, nk hack tabung tu..hehee

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh.. ramai da aim blog abg ben ni... nasib baik bukan blog saya... heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

tumpang hack kt sini boleh :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

yeahhhh, pok cik beng keno, hehe

osHin said...

datang nak hack sini !!! hahaha

shahrul said...


heheh..thanx semua! ;)