Pengikut Blog Kering =p

Thursday, June 30, 2011

Tahniah Pasukan Harimau Malaya! =)

Whoaa.... walaupun aku tengah kursus, tapi aku tetap nak tengok game Malaysia lawan Taiwan malam semalam.. mane buelh lepaskan woo.. dala tak dapat gi stadium.. skarang nih memang takleh miss.. sape miss memang rase rugi laa...

lepas makan malam kat dewan makan, aku rase nak duduk-duduk jap.. kat dewan makan ade tv, ade astro.. so, tunggu ajela, mane tau orang kat situ nak tuak tengok bola kan.. lepas aku cakap camtu dalam ati je, Pupp!! teros tuka channel, tengok-tengok da nak mula dah game.. perghh.. memang tak jadik la aku nak bangon.haha.. mase Safiq Rahim jaringkan gol, ngan selamber aku jerit Gol~~ haha.. peduli ape.. da takde orang datang makan dah.. tapi tengok half time je.. rupenye kat tv1 pon ade.. so, tengok kat bilik sampai abis la..

Safiq Rahim Power~ =p

komen game? ermm.. aku tak puas ati corak permainan 2nd half.. mesti korang pon rase camtu kan? slow, amek mudah, leka,lambat wat pass... sampai K.Rajagobal cakap player die tidur..haha.. tapi ape-ape pun, bekalan 2-1 leh kate cukup la untuk ke Taiwan.. ape-ape pun, bangkitlah Harimau Malaya!! Mengaumlah!hahaa...

ni sedutan jaringan Safiq Rahim..






Jom Join Race terbaru dari Churp-Churp kat SINI!!

Tengok phone baru Samsung kat SINI!!

Konsert Incubus kat SINI!!


p/s : puas woo dapat jerit..haha.. :p

yang merapu meraban :





2 comments:

nurfarahin zainal abidin said...

tau xpe
mmg tak puas hati la tgk game smlm
klemahan agk ketara ar smlm
defend lemah, control ball pon lemah
mujur menang kalo x mesti sume bloggers pakat kutok
:p

aslann said...

harimau tido pencurik jaga. #suke2akuje. :P